TUULIMÄEN Nuorten ja Lasten KoTI

  Tuulimäen Nuorten ja Lasten Kodissa asuu lapsia, joille talon rauhallinen ympäristö sekä tilojen viihtyisyys tuovat turvallisuuden ja tasapainon kokemuksia.

  Talossa on kahdeksan mukavaa lastenhuonetta ja yksi vierashuone, jossa esimerkiksi vanhemmat voivat yöpyä. Talossa on kodikas keittiö, olohuone, tunnelmallinen takkahuone, sauna sekä tilava harrastehalli. Tuulimäki tarjoaa monipuolisen valikoiman leluja, pelejä, kuntoilu- ja harrastevälineitä, kirjoja ja elokuvia. Suojaisa piha mahdollistaa monenlaiset pelit ja leikit. Pihapiirissämme on muun muassa leikkimökki, puutarhamökki kesäyöpymiseen, grillikota ja autoverstas.

  Ilmapiiri vahvistuu yhteisten kokemusten avulla. Teemme yhdessä retkiä esimerkiksi luontoon ja huvipuistoihin. Nuoret ovat mukana talon yhteisissä askareissa, mikä opettaa heitä tuntemaan vastuunsa ja pärjäämään itsenäisinä aikuisina.

  Meillä Tuulimäessä tehdään oikeita asioita vaikuttavasti ja suurella sydämellä. Tuulimäki pitää nähdä, jotta voi allekirjoittaa kaiken näillä sivuilla kerrotun. Sovi tapaaminen ja poikkea Kangasalle!

  TILAT

  • 700-neliöinen ok-talo 1,6 hehtaarin puutarhatontilla
  • lasten omat huoneet, nykyaikainen ja tilava keittiö & ruokailutila, olohuone, tunnelmallinen takkahuone, leikkihuone, tilava harrastushalli, sauna sekä vierashuone ja tilat perheenjäsenten yöpymistä varten
  • harrastushallissa kuntosali, pingis, biljardi ja sähly
  • tontilla 80-neliöinen verstas moottoriharrastajille, grillikota, leikkimökki ja hyvät ulkoleikki ja -pelimahdollisuudet
  • loistava sijainti: 3 km päässä Kangasalan keskustasta, 18 km Tampereelta
  • hyvät bussiyhteydet ja talon auto